Avishylla

For å få tilgang til Lokalavisen Geita må du være abonnent. 

Abonnenter får digital tilgang til nyheter, reportasjer og innhold som er nyttig og vesentlig for tromøygeiter og andre med tilknytning til Sørlandets største øy.

Velg ønsket abonnement under og få direkte tilgang til innholdet!

(har du rabattkode oppgir du den i handlekurven)

E-faktura:
Om du ønsker å betale med e-faktura kan du sende opplysninger om abonnentens navn, adresse, mobilnummer og e-postadresse til kontakt@geita.no og be om at det opprettes abonnement med disse opplysningene. Abonnementet starter når det er opprettet og løper til det sies opp. Lokalavisen Geita sender ny e-faktura når abonnementstiden nærmer seg utløpsdato. E-faktura tilbys til abonnement for 12, 6 eller 3 måneder – husk å opplyse hvilket du ønsker!

Betalingskort:
Ved kjøp av abonnement med betalingskort blir ditt abonnement automatisk fornyet når det utløper. Eks. ved kjøp av helårsabonnement gjennomføres en automatisk fornyelse etter ett år.

Vipps: Alle abonnementene kan kjøpes tilgang til med Vipps. Foreløpig kan ikke abonnementer kjøpt med Vipps automatisk fornyes, og må manuelt fornyes når abonnementet utløper. Når du velger Vipps som betalingsmetode, må du huske på å åpne Vipps-appen for å bekrefte abonnementskjøpet etter at du har lagt det til betaling.