MGP 2021: – Jeg er så gira og spent

RAYLEE: - Klar for litt galskap, skriver tromøyartisten på Instagram timer før delfinalen i Melodi Grand Prix 2021. Foto: @rayleeofficial / InstagramRAYLEE: - Klar for litt galskap, skriver tromøyartisten på Instagram timer før delfinalen i Melodi Grand Prix 2021. Foto: @rayleeofficial / Instagram
Annonse:

Raylee er klar for delfinale i Melodi Grand Prix, og minner folk om å stemme.

Tromøy-artisten Charlotte Raylee Kristiansen (23) er klar til innsats i musikkonkurransen med stor M, som går på NRK lørdag kveld. Lørdag ettermiddag tok hun seg tid til å be folk om huske å stemme.

Les også: MGP 2021: Raylee er klar for revansj i Melodi Grand Prix

Frir til fansen

– Jeg er så gira og spent! Jeg håper dere vil være med og stemme meg frem i kveld, sier hun i en video publisert i sosiale medier.
Etter det Lokalavisen Geita får opplyst går artistene i lørdagens delfinale i gang med generalprøven foran kveldens sending kl. 16. Delfinalene i MGP 2021 produseres i H3 Arena på Fornebu, uten publikum til stede.

Les også: MGP 2021: – Det kommer noe tøft jeg ikke kan røpe

Må registrere seg

Når artisten fremfører sitt MGP-bidrag “Hero”, er det opp til TV-seerne å stemme. For å kunne stemme må man opprette en brukerkonto på NRK.no. Raylee konkurrerer lørdag kveld mot MGP-veteran Ketil Stokkan, Maria Solheim og Daniel Owen. De tre artistene som ikke kommer til finale lørdag er ikke utslått av konkurransen med det første. Alle får en ny mulighet til å få retur til MGP-sirkuset, gjennom en egen avstemming NRK kaller “Sistesjansen” 15. februar. Totalt skal 12 artister delta i MGP-finalen, 20. februar. Seks forhåndskvalifiserte artister og fem artister som går videre fra delfinale.

Løftes i MGP-verden

Også internasjonale Eurovision-fans har fått øynene opp for de norske delfinalene, og i flere land i Europa er det mange som følger spent med på hva Raylee leverer av sang og show lørdag. I et intervju med nettstedet Wiviblogs, som dekker Eurovision-konseptet i mange land med korrespondenter i 50 land. Under kan du se et intervju hun gjorde tidligere denne uka med nettstedet.

Video: – Vi skal danse teksten

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 2 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.

Annonse: