Barnehagen fyller 30 år – etterlyser bilder og videoer

FEIRER ÅR: Fabakken barnehage skal feire seg selv i slutten av september. ArkivfotoFEIRER ÅR: Fabakken barnehage skal feire seg selv i slutten av september. Arkivfoto
Annonse:

I slutten av september markerer Fabakken barnehage at den har vært i drift i 30 år.

30. september skal det markeres med jubileum i Fabakken barnehage. Bakgrunnen er at det har gått tre tiår siden barnehagen ved Kongshavn åpnet. I forbindelse med feiringen ber barnehagen om bidrag i form av bilder og filmsnutter fra disse årene.

– Det kan være at noen har bilder og filmsnutter liggende hjemme, som vi kan bruke på feiringen, sier pedagogisk leder Veronika Kristiansen ved Fabakken småbarnsavdeling Baktus til Lokalavisen Geita.

I forbindelse med feiringen planlegges det å invitere både tidligere ansatte og barn som har gått i barnehagen i løpet av alle disse årene, til feiringen som finner sted denne septemberettermiddagen.

Har du bilder og video eller annet fra barnehageårene å bidra med, kan du ta kontakt med Tromøy barnehageenhet. Bilder kan sendes til 970 62 436, som er mobilnummeret til førskolegruppa i Fabakken barnehage.

Denne artikkelen er 2 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.
Annonse: