Godt nytt år til Tromøy!

VELKOMMEN 2021: Lokalavisen Geita ønsker det nye året velkommen til Sørlandets største øy. Arkivfoto/MontasjeVELKOMMEN 2021: Lokalavisen Geita ønsker det nye året velkommen til Sørlandets største øy. Arkivfoto/Montasje
Annonse:

Lokalavisen Geita ønsker 2021 hjertelig velkommen.

Endelig er 2020 over. Det er det mange som mener er godt. Vi har lagt bak oss et år, som har bydd på utfordringer vi i januar i fjor ikke hadde drømt om at vi skulle stå i. Det har vi gjort sammen,  men likevel på avstand av hensyn til hverandres helse.

I 2021 skal forhåpentligvis en vaksine mot koronaviruset sette oss i stand til å møtes på ekte igjen. Gå på konserter igjen, delta i idretten, være med på arrangementer, kunne delta med barna våre i skolesammenheng og la oss slippe å frykte at vi skal utsette våre kjære eldre for risiko ved å være sammen med dem. I 2021 skal vi også markere at det er 60 år siden Tromøy fikk broforbindelse.

Lokalavisen Geita håper samfunnet går tilbake til en slags normal tilstand så raskt det lar seg gjøre. Da vil det være lettere å drive lokaljournalistikk på Tromøy. Det har ikke vært spesielt vanskelig i 2020, men situasjonen har likevel vært noe begrensende for virksomheten.

I redaksjonen er nyttårsforsettet å drive god, etterrettelig, troverdig, viktig og vesentlig journalistikk for å skaffe flere abonnenter. Det er abonnentene som er motoren for å kunne formidle stort og smått om, for og fra den vakre øya vår.

Lokalavisen Geita er heldig gjennom å ha mange ambassadører som snakker varmt om den digitale avisen for Sørlandets største øy. På tampen av 2020 søkte Lokalavisen Geita medlemsskap i bransjeforeningen Landslaget for lokalaviser (LLA). Det vil forhåpentligvis bære frukter både redaksjonelt og med byggingen av avistilbudet for Tromøy.

Det er en stor glede om du vil bidra til at nyttårsforsettet kan gå i oppfyllelse og holdes gjennom alle de 365 dagene som ligger foran oss.

 

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 1 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.

Annonse: