Varsler vindfullt døgn for Tromøy

KRAFTIG VIND Meteorologene varsler kraftig vind og vindkast det neste døgnet. Foto: Esben Holm EskelundKRAFTIG VIND Meteorologene varsler kraftig vind og vindkast det neste døgnet. Foto: Esben Holm Eskelund
Annonse:

Meteorologene melder kraftig vind og vindkast det kommende døgnet.

Det er sendt ut gult varsel for kraftig vind og vindkast i vårt område frem til torsdag ettermiddag. Ifølge Meteorologisk institutt skal vinden onsdag komme opp i sørvestlig sterk kuling 20 m/s.

Torsdag morgen kan det dra seg ytterligere litt til hvor det kan bli kortvarig liten storm 22 m/s. I løpet av formiddagen torsdag vil vinden komme fra nordøst. I meteorologenes tekstvarsel er det området vest for Lindesnes, som i Agder kan få den kraftigste vinden.

Regnbyger er også på menyen, naturligvis. Fra fredag kommer imidlertid sola tilbake på en snarvisitt.

I forbindelse med den kraftige gjennomsnittsvinden ventes det at kastevindene kan komme opp i full storm 25 m/s innover land.
– Tidlig torsdag dreier vinden nordvest og minker gradvis torsdag ettermiddag, melder yr.no.

Vinden kan være av en slik art at det er lurt å sikre løse gjenstander. Det gule varselet innebærer også at det er muligheter for at strømforsyningen kan bli påvirket, ved at trær kan knekke eller komme i kontakt med strømnettet.

 

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 2 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.

Annonse: