Du kan få penger fra Ungdommens bystyre

HAR PENGER PÅ LUR: Ungdommens bystyre har penger å dele ut, og ønsker søknader. ArkivfotoHAR PENGER PÅ LUR: Ungdommens bystyre har penger å dele ut, og ønsker søknader. Arkivfoto
Annonse:

Har du lyst til å bidra til at Arendal blir en bedre kommune å være ung i, kan det være penger å hente hos Ungdommens bystyre.

Det politiske ungdomsrådet i Arendal har nemlig en liten pengesekk å dele ut. Nå er det åpnet for å kunne søke om penger, og kriteriet er at det du ønsker penger til må være til ting for barn og unge i kommunen.

For å komme i betraktning må man gjøre en liten jobb, men det kan være lønnsomt om ungdommene finner din idé riktig å støtte.

Man må skrive ned hva man ønsker å gjøre for ungdommer i Arenda, lage et budsjett for det man har tenkt å gjøre og det hele må sendes inn til sekretæren for Ungdommens bystyre innen 9. desember. Hennes e-postadresse er mariann.olsen@arendal.kommune.no

Både enkeltpersoner, grupper, elevråd, lag og foreninger kan søke om penger fra ungdommene. Hvis du ikke vet hva ungdommens bystyre er, kan du lese mer på denne siden.

Lokalavisen Geita
Annonse: