Lokalavisen Geita oppdaterer oftere

OFTERE OPPDATERT: Lokalavisen Geita øker publiseringstakten. IllustrasjonsfotoOFTERE OPPDATERT: Lokalavisen Geita øker publiseringstakten. Illustrasjonsfoto
Annonse:

Går bort fra en utgivelsesdag og øker publiseringsfrekvensen.

Lokalavisen Geita har siden starten på nyåret 2018 forholdt seg til å oppdatere med nytt hovedinnhold hver mandag. Den publiseringstaktikken var innrettet på reglene som den gang gjaldt for å innfri kravene til å kunne kvalifisere for produksjonstilskudd for medier. Siden da har reglene blitt endret og for digitalaviser er det antallet aktive abonnenter som er det viktige.

Foreløpig er det slik at Lokalavisen Geita ikke har et tilstrekkelig antall abonnenter for å nå gulvet på tusen abonnenter for å kvalifisere til pressestøtte. Det har for øvrig ingen betydning for at du som abonnent ikke skal få oppdaterte nyheter og aktualiteter om, for og fra Tromøy også fremover.

I stedet for å holde fast ved en hovedpublisering en gang i uka har Lokalavisen Geita økt publiseringstakten, slik at du som abonnent får noe nytt å lese hver eneste dag, sju dager i uka. Det vil gavne både deg som leser, de som ønsker og har forventninger om å få frem sine budskap raskt og gjøre digitalavisen enda mer aktuell og relevant som kilde til superlokale nyheter.

 

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 2 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.
Annonse: