Nominert som årets ildsjel i Aust-Agder-idretten

ILDSJELNOMINASJON: Grete Skindlo fra Tromøy (t.h.) er nominert til årets ildsjelpris, som deles ut på Idrettsgalla Sør lørdag. Foto: IK Grane / ArkivILDSJELNOMINASJON: Grete Skindlo fra Tromøy (t.h.) er nominert til årets ildsjelpris, som deles ut på Idrettsgalla Sør lørdag. Foto: IK Grane / Arkiv
Annonse:

Grete Skindlo fra Tromøy kan vinne årets Ildsjelpris.

Tromøy-kvinnen har i en årrekke vært engasjert i håndball både i Trauma og i Grane, og er nominert for sin innsats med Jenteløftet.

I vinter ble hun kåret til årets ildsjel i håndballklubben Grane nettopp for innsatsen med å løfte kvinnehåndballen.

Les også: Tromøy-kvinne fikk pris for innsatsen

Det er damelaget i Grane som har nominert henne som kandidat til ildsjelprisen, som deles ut på Idrettsgalla Sør lørdag kveld.

Skindlo er nominert sammen med Jørn Holmestrand fra ØIF Arendal/ Svermen, Elisabeth Jacobsen i Arendal Turnforening, Eivind Baas i Dølemo IL og Anna Svenningsen i Hrani Islandshestforening.

Det er folket som avgjør hvem som får prisen og man kan stemme digitalt gjennom Agderposten, som er samarbeidspartner med Agder Idrettskrets. Kretsen har med seg Olympiatoppen Sør, Agder fylkeskommune, Arendal kommune og Kristiansand kommune som arrangører av idrettsgallaen.

 

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 1 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.
Annonse: