LEDER: Godt nytt år

GODT NYTT ÅR: Lokalavisen Geita ønsker 2023 velkommen og håper å gjøre det sammen med deg som abonnent! Illustrasjonsfoto/ ArkivGODT NYTT ÅR: Lokalavisen Geita ønsker 2023 velkommen og håper å gjøre det sammen med deg som abonnent! Illustrasjonsfoto/ Arkiv
Annonse:

Sist oppdatert kl. 10:05 1. januar 2023

Lokalavisen Geita ønsker godt nyttår og ønsker deg med på laget som abonnent for å holde deg oppdatert på ditt nærmiljø i 2023!

Et helt nytt år ligger foran Tromøy med med håp og ønsker for dagene, ukene og månedene som nå ligger ubrukt foran oss. Lokalavisen Geita håper selvfølgelig at du som er abonnent velger å fortsette dette og at du som vurderer å bli abonnent faktisk blir det.

For å få med deg nyhetene, reportasjene, bilder og videoer fra stort og smått på øya bør du bli det for å holde deg helt oppdatert på hva som skjer i samfunnet rundt deg.

Vi har nå bak oss et år som har gitt mange utfordringer for de aller fleste av oss med økte kostnader og noe usikkerhet i hvordan verden rundt landet vi bor i utvikler seg.

Det store utenrikspolitiske bildet kan aldri Lokalavisen Geita gi deg, men det som skjer lokalt kan du forvente å kunne lese om i digitalavisen. For å kunne opprettholde en superlokal avis med av­grensning til Tromøy er abonnenter helt avgjørende. Medier som jobber under redaktørplakaten har påtatt seg et samfunnsoppdrag om å dokumentere det som skjer i tiden, og formidle sannferdig, vesentlig og relevant informasjon på en nøytral måte basert på fakta.

Slike rettesnorer finnes ikke i sosiale medier, og det er bekymringsfullt om man baserer virkelighetsoppfatningen sin utelukkende fra det man plukker opp i sosiale medier.

Det Lokalavisen Geita til en hver tid søker å gjøre er å beskrive og fortelle fra virkeligheten. Journalistikk koster å produsere, men på Tromøy gjøres det til en rimelig pris for at det skal være fordel­aktig å være abonnent, også for deg som ikke bor på Tromøy, men kanskje har fritidsbolig eller andre interesser på øya å følge med i lokalavisen som har Sørlandets største øy som sitt kjerneområde.

I 2023 feirer Arendal kommune 300 år med bystatus. Tromøy går inn i sitt 31. år etter at kommunen ble slukt av Arendal. Det har ingen feiret.

I år er det igjen kommune­valg og Lokalavisen Geita vil bidra med nyheter, reportasjer og innhold som gjør at du kan gå til valglokalet litt klokere 11. september. Og naturligvis vil du kunne lese om mye mer, for som kjent – på Tromøy er det aldri en kjedelig dag.

Med ønske om et godt nytt år for deg og dine!

Esben Holm Eskelund

Esben Holm Eskelund

Lokalavisen Geita
Annonse: