LEDER: Raylee fortjener finalefest

FINALEFEST: Raylee fortjener backing hjemmefra, og det bør inviteres til finalefest på Tromøy, mener Lokalavisen Geita. Foto: Esben Holm EskelundFINALEFEST: Raylee fortjener backing hjemmefra, og det bør inviteres til finalefest på Tromøy, mener Lokalavisen Geita. Foto: Esben Holm Eskelund
Annonse:

Tromøy bør være stedet hvor Raylee feires i MGP-finalen 15. februar.

Lørdag kvalifiserte den 22 år gamle tromøyartisten seg til finale i landets største musikkonkurranse, Melodi Grand Prix. I Trondheim 15. februar kan hun bli Norges deltaker i Eurovision – verdens største musikkonkurranse. Det meste av jobben for å prøve å komme dit må hun klare på egenhånd. Men det hjelper på å ha solid støtte hjemmefra.

Lokalavisen Geita mener Raylee Charlotte Kristiansen fortjener en solid backing fra øya hun kommer fra, kommunen og landsdelen hun som vinner av delfinalen for Sørlandet faktisk representerer.

På direktesendt riksdekkende fjernsyn fremsto hun som en flott ambassadør for Tromøy. Det kommer hun til å være også i fortsettelsen.

I konkurranse mot Lisa Børud fra Fevik, Kim Rysstad fra Valle og Geirmund Hansen, Kristiansand, var det Raylee som hadde de skarpeste klørne. Ettersom NRK har lagt opp til at MGPs 60-årsjubileum skal være en landsdelsbegivenhet, er Raylee Sørlandets representant i den store finalen.

En selvfølgelighet bør være at arendalsordføreren tar turen til Trondheim Spektrum for å overvære finalen, men det må jo være opp til han å avgjøre om han vil dra til trøndelag eller bli hjemme.

Samtidig mener Lokalavisen Geita at det må tas initiativ til å lage folkefest lokalt på Tromøy. Det er naturlig å peke på Tromøy fritidsforum som fasilitator. I den nye store kultursalen «Gabriel Scott», på Roligheden skole, er det plass til 250 mennesker. Her kan finalesendingen fra Trondheim vises på storskjerm. Det kan være et naturlig sted å arrangere en lokal MGP-feiring i offentlig regi.

Det er bare å slå på stortromma og invitere folket på Sørlandet til finalefest på Tromøy. Ordføreren i Arendal, fylkesordføreren i Agder fylke og fylkesmannen i Agder er selvskrevne gjester.

Feiring av finaledeltakelsen, det fortjener Raylee.

 

Esben Holm Eskelund

Esben Holm Eskelund

 

 

 

 

 

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 4 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.
Annonse: