2020 I REVY: Årets mest leste sportsartikler

SPORTSÅRET 2020: Til tross for mange hindringer har det også i år vært mange ulike sportsarrangementer og tiltak på Tromøy. Arkivfoto/illustrasjonSPORTSÅRET 2020: Til tross for mange hindringer har det også i år vært mange ulike sportsarrangementer og tiltak på Tromøy. Arkivfoto/illustrasjon
Annonse:

Et begrenset sportsår går mot slutten. Her er artiklene som ble mest lest i året som gikk.

10. Tromøy fritidsforum og Agder idrettskrets sørget for at det ble en slags idrettsleir på Hove i år, til tross for smittevernrestriksjonene som rammet idretten bredt de første månedene. Takket vært en halv million i tilskudd fra Gjensidigestiftelsen ble det mulig å gjennomføre en nedskalert variant.

Les artikkelen: (+) 160 barn får plass på gratis idrettscamp på Hove


9. Raet nasjonalpark varslet strengere håndtering av besøksreglene til nasjonalparken, som følge av koronasituasjonen. I juni ventet nasjonalparkforvalteren økt trøkk på områdene som følge av reiserestriksjonene som ble innført.

Les artikkelen: (+) – Privatiserer og forringer turopplevelsen for andre


8. Mesternes Mester-nyheten vakte stor lokal begeistring. Også NRKs slipp av navn på deltakere i august var det mange som ville ha med seg.

Les artikkelen: (+) Mesternes Mester-deltakerne er klare


7. Idrettsforeningen Trauma kastet seg rundt og tok i bruk Langhaven ved Kjenna som sykkelpark med utfordringer, etter barn og unge tok sykkelen fatt i mangel på organisert idrett.

Les artikkelen: (+) Trauma lager park for høye hopp og «skitne triks»


6. Aktiviteter i regi av Canvas Hove ble påklaget av blant annet Naturvernforbundet. Men klagesaken i Raet nasjonalparkstyre kunne ikke behandles for sesongen var mer enn over.

Les artikkelen: (+) Canvas-klage må vente til oktober


5. 9. august ankom villmarkingene Simon Simonsen og Isak Knutsen Nordkapp, etter å ha gått landet på langs i flere etapper.

Les artikkelen: (+) – Det føles jo utrolig å ha gått hele landet


4. Lokalavisen Geita traff deltakere i Mesternes Mester, som blant annet er spilt inn på Hove. Intervjuet med blant andre Aksel Lund Svindal og Cecilie Leganger fenget leserne.

Les artikkelen: (+) Mesternes Mester: Vi skal lage en fin, varm serie


3. Tromøy Idrettslag byttet i vår leder. Det var mange klare for å lese om.

Les artikkelen: (+) Ny leder i Tromøy idrettslag


2. Mødreforeningen Trauma sørget for skikkelig EM-stemning i klubbhuset ved Tromøyhallen før koronasituasjonen tok knekken på det meste av sosiale aktiviteter.

Les artikkelen: (+) Mødrene skapte EM-fest i to uker


1. Fotball-juniorene fra Trauma lovet årets begivenhet i lokaloppgjør mot Grane Fotball.

Les artikkelen:  Trauma-juniorene er klare for å møte sin største rival


 

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 3 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.
Annonse: