Åpner for å gi førstedose til folk som kan hive seg rundt

VAKSINEENDRING: Arendal kommune åpner for å at folk som kan stille til vaksine på svært kort varsel kan stå på ringeliste. Her er vaksinekoordinator Heidi Helene Hamre, i Arendal kommune fotografert i vaksinearenaen i Sør Amfi. Foto: Arendal kommune / FacebookVAKSINEENDRING: Arendal kommune åpner for å at folk som kan stille til vaksine på svært kort varsel kan stå på ringeliste. Her er vaksinekoordinator Heidi Helene Hamre, i Arendal kommune fotografert i vaksinearenaen i Sør Amfi. Foto: Arendal kommune / Facebook
Annonse:

Sist oppdatert kl. 11:48 7. juni 2021

Arendal kommune åpner for å gi restvaksiner til uprioriterte om du kan stille på svært kort varsel.

Kommunen har mandag åpnet for å kunne vaksinere innbyggere på kort varsel, hvis det i forbindelse med den ordinære vaksineplanen er doser til overs. Det er allerede flere uker sider kommunen på Facebook og andre steder begynte å få henvendelser om mulighet til å stå på en slik hurtigliste, for å få vaksiner som av ulike grunner står i fare for ikke å bli brukt.

Hurtigoppmøte

Ifølge kommunens melding er det krav om at man må være bosatt i Arendal kommune, være klar til å få vaksine i løpet av en halvtime i tidsrommet 15. til 20.30 både tirsdag, onsdag og torsdag og ikke allerede ha fått første dose.

Les også: Hold deg oppdatert på koronasituasjonen fra dag til dag

Nettregistrering

Man må registrere seg digitalt for å settes på ringelisten. Det kan du gjøre her.
– Ikke ring oss, vi ringer deg hvis vi har vaksine til deg. Hvis du ikke svarer ringer vi til den neste på lista, opplyser kommunen på sitt nettsted.

Mister ikke plassen

Selv om man velger å sette seg på denne ventelisten, vil ikke det føre til at man mister plassen i den vanlige prioriteringslisten.
– Du beholder din plass i den vanlige prioriteringslista for vaksine selv om du setter deg på ventelisten.

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 2 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.
Annonse: