Hjelp Geita med sommeren

SOMMERAVIS: Lokalavisen Geita kommer med sommeravis og trenger din hjelp med å få oversikt over hva som skjer i juli, august og september. IllustrasjonsfotoSOMMERAVIS: Lokalavisen Geita kommer med sommeravis og trenger din hjelp med å få oversikt over hva som skjer i juli, august og september. Illustrasjonsfoto

Sist oppdatert kl. 01:25 5. januar 2019

Hva skjer i juli og august? Lokalavisen Geita kommer med sommeravis og trenger din hjelp!

Mandag 2. juli dumper det en historisk papiravis ned i postkassene på Tromøy. Lokalavisen Geita kommer med en sommerutgave, eksklusivt for Tromøy. I den forbindelse ønsker avisen hjelp til å få informasjon om alle aktivitetene som finner sted i månedene juli, august og litt ut i september.

Send inn informasjon

For å få ditt arrangement eller aktivitet med i aktivitetsoversikten må du sende en e-post til tips@geita.no. Oppgi navnet på arrangementet, dato, klokkeslett og navn på arrangør i e-posten. Skriv gjerne «Aktivitetskalender» i emnefeltet.

Annonsere

For å kunne distribuere denne helt spesielle papiravisen er Lokalavisen Geita avhengig av annonseinntekter. Målet er ikke å tjene store penger på annonser, men snarere at prosjektet går i balanse. Det er mulig å kjøpe helside, halvside, kvartside og naturligvis også mindre annonser. Frist for å få din annonse på trykk er 8. juni 2017. Da må materiell være på plass.

Ta kontakt på kontakt@geita.no for informasjon om priser. Dette er en unik mulighet til å nå både øyas 6.000 fastboende innbyggere og et stort antall feriegjester i en ny og spennende papiravis som vil ha lang levetid.

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 6 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.