Imagine Dragons vil ha Hovefestivalen tilbake

FÅ HOVE TILBAKE: Her lover vokalisten i bandet Imagine Dragons personlig å ringe for å få Hovefestivalen tilbake. Foto: @IiIith/TwitterFÅ HOVE TILBAKE: Her lover vokalisten i bandet Imagine Dragons personlig å ringe for å få Hovefestivalen tilbake. Foto: @IiIith/Twitter

Sist oppdatert kl. 09:39 31. mai 2019

– Jeg skal personlig ringe, lovet vokalist Dan Reynolds publikummet i Oslo Spektrum.

Det amerikanske bandet Imagine Dragons spilte onsdag kveld i Oslo Spektrum. I 2014 sto bandet på scenen under den aller siste Hovefestivalen. Vokalist Dan Reynolds har ikke glemt hvor flott det må ha vært å spille konsert på Sørlandets største øy, på Hove, på Tromøy i Arendal. På konserten i Oslo sa Reynolds klart ifra at han ønsker festivalen tilbake. Det responderte publikum i konsertarenaen jublende på.

Må få den tilbake

– Hove, Hovefestivalen! De må få den tilbake. Jeg skal ringe dem opp og be dem starte den igjen, sier han i en video som er delt på meldingstjenesten Twitter.
I sosiale medier har det lenge vært stor interesse for at festivalen skal starte opp igjen. At band med internasjonal stjernestatus uttrykker det samme på en fullsatt konsertarena til stor jubel, bekrefter at interessen tydeligvis er tilstede.

Se video av løftet her: 


Video: @lilith/Twitter

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 6 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.