ARTISTSLIPP: Jason Derulo kommer til Hove

HOVE MUSIC FESTIVAL: Amerikanske Jason Derulo bekreftes til Hove Music Festival på Tromøy i juni. PressefotoHOVE MUSIC FESTIVAL: Amerikanske Jason Derulo bekreftes til Hove Music Festival på Tromøy i juni. Pressefoto

Sist oppdatert kl. 11:42 14. mai 2019

– Vi er fryktelig stolte av at han velger å legge turen innom Hove Music Festival, sier festivalsjef Marius Amundsen.

FLERE SJANGRE: 29-åringen er musikalsk representert i landskapet Rnb, hiphop og pop. Pressefoto

FLERE SJANGRE: 29-åringen er musikalsk representert i landskapet Rnb, hiphop og pop. Pressefoto

Etter lang ventetid slipper Hove Music Festival torsdag Jason Derulo, som sin første internasjonale artist. Den amerikanske artisten, låtskriveren og danseren startet solokarrieren for ti år siden. Etter 50 millioner solgte album og milliarder av visninger og avspillinger digitalt, er han nå klar for festivalopplevelsen på Hove, Tromøy. Det første artistslippet til Hove skjedde 1. februar, da det ble gjort kjent at de tre norske artistene Ina Wroldsen, Klovner i kamp og de Presno kommer til Hove Music Festival, som arrangeres 28. og 29. juni.

Les også: Trippel norsk i første slipp for Hove Music Festival

Første av flere

– Dette gleder vi oss veldig til! Det kommer til å bli både en fest og en musikalsk opplevelse, og det er en strålende inngang til festivalsommeren. Jason Derulo er det første i rekken av flere navn som kommer de neste ukene, sier festivalsjef Marius Amundsen.
Ifølge pressemeldingen fra Hove Music Festival er besøket av artisten på Hove ganske så eksklusivt, ettersom antallet konserter i Europa er begrenset.
– Vi er fryktelig stolte av at han velger å legge turen innom nye Hove Music Festival og Arendal, skriver festivalen i meldingen.

Største på lenge

EKSKLUSIVT: Jason Derulo spiller et begrenset antall konserter i Europa, og en av dem blir på Tromøy. Pressefoto

EKSKLUSIVT: Jason Derulo spiller et begrenset antall konserter i Europa, og en av dem blir på Tromøy. Pressefoto

Hove Music Festival mener det er lenge siden en så stor artist som Jason Derulo har vært i Arendal. Sannsynligvis må vi tilbake til tiden da Hovefestivalen fortsatt eksisterte. Forgjengeren til Hove Music Festival opphørte etter at festivalen etter 2014 gikk inn i historien.
– Dette krever god planlegging og organisering. Vi har et svært godt og erfarent team bak festivalen som skal skape magiske opplevelser for våre publikummere på den utrolige flotte plassen vi har på Hove, sier Amundsen.
Festivalsjefen mener Derulo har bred appell og vil skape skikkelig stemning på Hove i juni, sammen med andre artister, som festivalen håper vil gi publikum opplevelser som vil vare lenge.

Les også: Tromøy-selskap fikk gitarkvartetten til Arendal

Hvasieru?

Derulo har før han selv ble soloartist laget hitlåter for Lil Wayne, Pitbull, Diddy og Sean Kingston. I 2009 gjorde han låten «Watcha Say» til en megahit, som toppet amerikanske hitlister. Blant Derulos populære låter er «In My Head» fra 2010, «Talk Dirty» [feat. 2 Chainz]» fra 2013, «Try Me (feat. Jennifer Lopez & Matoma)» fra 2015, «Wiggle (feat. Snoop Dogg])» fra 2014, «Swalla (feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign)» fra 2017 og «Goodbye» fra 2018.


Denne artikkelen har du lest gratis på Lokalavisen Geita. Bli abonnent og vær med på å bygge opp lokalavisen for Tromøy. Du kan velge mellom ulike abonnementer, og betale med kort eller Vipps! Velg abonnement her

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 5 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.