Einar Fadnes fikk 300 publikummere på loftet

DIREKTE FRA SPORNES: Torsdag, fredag og lørdag spiller Einar Fadnes direkte konsert på nett fra Tromøy. Foto: Skjermdump / FacebookDIREKTE FRA SPORNES: Torsdag, fredag og lørdag spiller Einar Fadnes direkte konsert på nett fra Tromøy. Foto: Skjermdump / Facebook

Sist oppdatert kl. 21:48 19. mars 2020

Torsdag, fredag og lørdag spiller Einar Fadnes nettkonsert direkte fra Spornes.

Torsdag kveld kl. 21 testet han ut teknologien for sin trippel-konsert fra hjemmet sitt på Spornes. Nå gjør han som mange andre norske kunst- og kulturformidlere og spiller konsert for publikum på nett.

Konserten fant sted i loftsstua på Spornes, hvor ca. 300 digitale publikummere fikk med seg arrangementet. I videovinduet kan du se den i opptak.

Konserten finner du fra denne siden.

Nytt og gammelt gull

Det legges opp til god gammeldags “betaling i døra”, med donasjoner via Vipps. Konsertarrangementet er i samarbeid med Tou Sessions.
– Spiller fra plata som en gang kommer og litt gammelt gull. Håper vi sees! skriver Fadnes på Facebook.

Etter planen skal konserten torsdag kun vare i 30 minutter. Fredag og lørdag blir det konserter fra kl. 22 begge dager, og mer spilletid. Konserten fredag skjer også på Facebook-siden Digitalscenen, som er opprettet for å hjelpe norske artister som plutselig har mistet muligheten til å holde fysiske konserter.

Korona-rammet

12. mars i år ble som svarte natta for artisten, som hadde planlagt turné denne våren. På grunn av korona-pandemien ble Jim Stärk-artisten, som har bosatt seg på Tromøy, rammet av en rekke avlysninger for sin vårturné.
– Dette er så forbanna trist! Jeg hadde gleda meg til å legge ut turnelista over en turne som jeg har booka selv i løpet av de siste tre månedene. For en sinnsykt slitsom, krevende og morsom jobb det har vært! Norge er fullt av fantastiske arrangører. Nå begynner avlysningene/utsettelsene å komme inn. Forhåpentlig blir alle konsertene gjennomført til høsten eller når tingene har blitt mer oversiktlig, skrev han da alvoret meldte seg.

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 4 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.