Følg 17.mai på Tromøy

ANNERLEDES 17.MAI: Lokalavisen Geita følger feiringen på Tromøy, som blir ganske annerledes enn i en normal situasjon, som her i fjor med barnetog og hurrarop tett i tett. ArkivfotoANNERLEDES 17.MAI: Lokalavisen Geita følger feiringen på Tromøy, som blir ganske annerledes enn i en normal situasjon, som her i fjor med barnetog og hurrarop tett i tett. Arkivfoto
Annonse:

Bli med på 17.mai-feiringen med Lokalavisen Geita. Du kan også bidra!

Nasjonaldagen på Tromøy og i Arendal blir i år helt uvanlig. Lokalavisen Geita vil 17.mai sende direkte fra flere av markeringene som finner sted på øya. Den første direktesendte videostrømmen vil du kunne se fra Færvik bo- og omsorgssenter, hvor representanter for Tromøy skolemusikkorps deltar ved flaggheisingen. Lokalavisen Geita planlegger også direktesending fra brygga på Revesand, der Tromøy skolemusikkorps spiller før deltakere i båtparaden legger ut og drar inn Galtesund, på vei til den offisielle 17.-maimarkeringen i regi av Arendal kommune i sentrum.

Les også: Erstatter 17.mai-toget med båtparade og salutter

Nasjonalsangen på Hove

Kulturminister Abid Raja (V) har utfordret landets innbyggere til felles å fremføre «Ja, vi elsker» kl. 13. Tromøy skolemusikkorps vil på dette tidspunktet være på plass ved flaggstanga i Hove Leirsenter, hvor de fremfører den norske nasjonalsangen. Bakgrunnen for at korpset velger Hove er at det også vil være anledning for de som ønsker å overvære denne markeringen å komme, samtidig som det er mulig å følge anbefalt avstand til hverandre av hensyn til smittevern. Tromøy skolemusikkorps skal gjennom dagen spille og marsjere en rekke steder rundt på hele Tromøy. Lokalavisen Geita sender direkte fra markeringen på Hove. Husk å holde avstand på 1 meter, host og nys i albuen og vask hendene!

Les også: Ja, vi elsker – ved flaggstanga

Send inn dine bilder

Ettersom feiringen i år i stor grad vil foregå i hvert enkelt hjem, gater og steder, er det helt umulig for Lokalavisen Geita å få med seg alt. Det er derfor til svært stor hjelp og til glede for leserne å få tilsendt bilder fra din 17.mai-feiring. Bilder kan du veldig gjerne tagge med #17maiTromøy og #Tromøy på Instagram og på Facebook. Du kan også sende bilder og video direkte til redaksjonen med Snapchat til @geita.no (send da helst i melding via Snapchat slik at det er enkelt å lagre).

Her finner du oversikt over tidspunkter for direktesendinger på 17.mai.

Gratis tilgang, bli abonnent

Lokalavisen Geita gir bort direktesendingene gratis også for ikke-abonnenter av digitalavisen for Tromøy. For å få med deg alt som skjer på Tromøy året rundt, kan du tegne abonnement på digitalavisen her. Du kan velge mellom abonnement for et helt år, halvår, tre måneder og månedlig. Abonnementet fornyes automatisk ved bruk av kortbetaling, og du kan naturligvis bli abonnent ved å bruke Vipps. Les mer, og bli abonnent her!

 

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 3 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.
Annonse: