Johnny Sandåker holdt halvannen times nettkonsert

DIREKTE: Johnny Sandåker spiller konsert direkte på nettet. Foto: Skjermdump / FacebookDIREKTE: Johnny Sandåker spiller konsert direkte på nettet. Foto: Skjermdump / Facebook

Sist oppdatert kl. 21:23 19. mars 2020

Johnny Sandåker fra Tromøy spilte opp til gratis konsert på nett torsdag kveld. Her kan du se den i opptak.

– I disse vanskelige koronatider så fant jeg ut at vi må kose oss og ha det gøy, sier tromøyartisten Johnny Sandåker i videoen han har publisert på Facebook.
Torsdag kveld spilte han konsert på Facebook, helt gratis. Sammen med Sandåker er Kristian Vågsnes med på bass og kor. Nærmere 300 fulgte med på konserten som varte rundt halvannen time. I videovinduet kan du se konserten i opptak.

Les også: Sjeldent har «hestjazz» passet bedre

Kun for glede

Mens andre artister bruker den digitale muligheten til å sikre seg inntekter etter kansellerte oppdrag, konserter og turnéer, vil ikke Sandåker at folk skal betale for opplevelsen.
– Det er ikke lov å vippse eller tipse eller noen ting. Dette er kun for å glede alle dere som sitter hjemme i de … ti hjem, sier han.
– Du er naturlig beskjeden, skyter Vågsnes inn.
– Jeg er veldig naturlig beskjeden. Jeg håper veldig mange har lyst til å se på oss, svarer Sandåker.

Les også: Her hagler BH-ene over Johnny

Starter i 20-tiden

Konsertstart er i åttetiden i kveld. Ifølge Sandåker er planen å spille en god times tid. Men det kan også bli lengre hvis digitalpublikummet koser seg.
– Da sees vi torsdag ca. klokka åtte! Mi gledå oss! sier Sandåker.

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 4 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.