Klart for åpning av ungdomskafé på Tromøy

KLAR FOR ÅPNING: Tromøy fritidsklubb inviterer til åpningsfest for ungdomskaféen, som skal holde åpent flere dager i uka gjennom sommerferien. Arkivfoto
Annonse:

Sist oppdatert kl. 12:06 24. juni 2021

Lørdag holdes åpningsfest for det nye fritidstilbudet.

<b>ÅPNINGSKLAR:</b> Tromøy-fotograf Jarle Kvam og styreleder Anne Grethe Vihle i Tromøy fritidsklubb fotografert i vår, da klubbkaféen fikk overrakt et veggbilde. Nå er kaféen klar til å holde sommeråpent. Foto: Esben Holm Eskelund

ÅPNINGSKLAR: Tromøy-fotograf Jarle Kvam og styreleder Anne Grethe Vihle i Tromøy fritidsklubb fotografert i vår, da klubbkaféen fikk overrakt et veggbilde. Nå er kaféen klar til å holde sommeråpent. Foto: Esben Holm Eskelund

Det har vært på trappene en god stund at Tromøy fritidsklubb skal holde sommeråpent. Lørdag er det klart for åpningsfest for ungdomskaféen, som åpner dørene for å ta imot ungdommer for første gang kl. 17. Klubbleder Anne Grethe Vihle lover både gratis pizza, brus, frukt og sjokolade i forbindelse med åpningsmarkeringen.

Les også: Fritidsklubben får stort tilskudd til musikkutstyr

Påmelding

Om man ønsker å være til stede må man melde seg på til åpningsarrangementet, ved å sende en tekstmelding til Vihle på telefonnummeret 951 20 004. Bakgrunnen for kravet om påmelding er de vanlige smittevernreglene.
– Det betyr at dersom du har symptomer på sykdom kan du ikke delta, opplyser hun til Lokalavisen Geita.

Les også: Donerte gigantisk veggfoto til fritidsklubben

Omvisning og info

På åpningsdagen vil man få mulighet til å spille biljard, bordtennis og airhockey. I tillegg loves det mulighet til å se seg rundt i fritidsklubbens ungdomshus i den tidligere barneskolen på Roligheden.
– Vi vil også informere om planene fremover og gi mulighet til å komme med forslag til hva klubben bør fylles med av aktiviteter og utstyr, sier Vihle.

Les også: Tromøy fritidsklubb fikk solid julegave av Gjendsidige-nissen

Fire dager i uka

Gjennom sommerferien vil ungdomskaféen holde åpnet fire dager i uka, fra onsdag til lørdag og det legges opp til kiosksalg når åpningsfesten går over til vanlige klubbkvelder. Kafétilbudet henvender seg til ungdommer i aldersgruppen tolv til 18 år.

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 2 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.
Annonse: