Spiller konsert for Frelsesarmeen

KONSERTKVELD: Tromøy-familien Hans Inge Fagervik, Lucas Fagervik og Merete Haslund spiller konsert på nett til inntekt for Frelsesarmeens sosiale arbeid. Foto: Esben Holm EskelundKONSERTKVELD: Tromøy-familien Hans Inge Fagervik, Lucas Fagervik og Merete Haslund spiller konsert på nett til inntekt for Frelsesarmeens sosiale arbeid. Foto: Esben Holm Eskelund
Annonse:

Tromøy-familien Haslund/Fagervik holder direktesendt konsert for Frelsesarmeen 17.mai.

Klokken 20 på nasjonaldagen bytter Hans Inge Fagervik, Merete Haslund og Lucas Fagervik scene fra båtparade fra Revesand til konsert for Frelsesarmeen. Den kan du se i videovinduet under.

17.MAI: Se bildene fra feiringen på Tromøy

Konserten arrangeres i Frelsesarmeens lokaler i Arendal, og er et samarbeid mellom Arendal, Froland og Grimstad kommuner. Konserten er støttet av Sparebanken Sør og Arendal og omegn sparekasse.

Hornmusikken deltar

Før tromøyfamilien slipper til på scenen spiller Frelsesarmeens hornmusikk den norske nasjonalsangen. Også varaordfører i Arendal, Terje Eikin (Krf) deltar på arrangementet som er til inntekt for Frelsesarmeens sosiale arbeid.

Sendingen er et samarbeid mellom avisen Frolendingen og Agderposten, som også Lokalavisen Geita har fått anledning til å dele med leserne.

Se konserten her:

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 2 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.

Annonse: