HAVETS ÅKER: Tang for maten

KORTREISTE KULINARIER: Bjørn Viken og Anne-Lise Bøhler Aas Viken dro til Tromøy og møtte interesserte kursdeltakere på tangsafari og kurs på Arendal Herregaard. Marianne Slotta (t.h.) tviler ikke et sekund på at hun og de andre kursdeltakerne er for pionerer å regne på tangfronten her i distriktet. Foto: Esben Holm EskelundKORTREISTE KULINARIER: Bjørn Viken og Anne-Lise Bøhler Aas Viken dro til Tromøy og møtte interesserte kursdeltakere på tangsafari og kurs på Arendal Herregaard. Marianne Slotta (t.h.) tviler ikke et sekund på at hun og de andre kursdeltakerne er for pionerer å regne på tangfronten her i distriktet. Foto: Esben Holm Eskelund
Annonse:
Bli abonnent! Du kan velge mellom: Geita i 1 år, Geita i 3 mnd, Geita i 6 mnd or Geita i 1 mnd | Allerede abonnent? logg inn - du kan også logge inn med Vipps!
Annonse: