HAVETS ÅKER: Tang for maten

KORTREISTE KULINARIER: Bjørn Viken og Anne-Lise Bøhler Aas Viken dro til Tromøy og møtte interesserte kursdeltakere på tangsafari og kurs på Arendal Herregaard. Marianne Slotta (t.h.) tviler ikke et sekund på at hun og de andre kursdeltakerne er for pionerer å regne på tangfronten her i distriktet. Foto: Esben Holm EskelundKORTREISTE KULINARIER: Bjørn Viken og Anne-Lise Bøhler Aas Viken dro til Tromøy og møtte interesserte kursdeltakere på tangsafari og kurs på Arendal Herregaard. Marianne Slotta (t.h.) tviler ikke et sekund på at hun og de andre kursdeltakerne er for pionerer å regne på tangfronten her i distriktet. Foto: Esben Holm Eskelund
For å få tilgang til innholdet i Lokalavisen Geita må du kjøpe abonnement. Du kan velge: Geita i 1 år, Geita i 3 mnd, Geita i 6 mnd eller Geita i 1 mnd | Allerede abonnent? Klikk på logg inn - du kan også logge inn med Vipps!
Annonse: