Tysk DJ skal lage bølger på Hove

HOVE MUSIC FESTIVAL: Den tyske DJ-en og produsenten Robin Schulz er klar for festival på Hove i juni. PressefotoHOVE MUSIC FESTIVAL: Den tyske DJ-en og produsenten Robin Schulz er klar for festival på Hove i juni. Pressefoto

Sist oppdatert kl. 11:42 14. mai 2019

Hove Music Festival fortsetter å slippe artistnavn til sommerens nye festivalopplevelse på Tromøy.

Den tyske DJ-en Robin Schulz kommer til Hove Music Festival i juni. Det opplyser festivalen i en pressemelding torsdag formiddag. Schulz slapp nylig låta «Speechless», men er kanskje mest kjent for låter som «Prayer in C» og «Waves», som begge to har ligget på topp på norske musikklister. VG-lista er en målestokk for hva som er populært å lytte til her i landet. Siden 2014 har Schulz hatt låter på lista i til sammen 120 uker. Man må heller ikke glemme strømmingen av hans musikk digitalt, med milliarder av avspillinger på YouTube og i musikkstrømmetjenester.

Les også: Jason Derulo kommer til Hove

På ønskelisten

– Robin Schulz stod på ønskelista vår da vi begynte å planlegge Hove for halvannet år siden, og vi er glade for at vi kan slippe nok en artist som definerer den stemninga vi ønsker å skape på Hove Music Festival. Fremover vil vi slippe flere store artister som er synonymt med Hove, skjærgård, sol og svaberg, uttaler festivalsjef Marius Amundsen i meldingen.
Schulz har vært på topplistene i over 20 land og har mottatt mer enn 250 gull- og platinautmerkelser for musikken sin.

Les også: Trippel norsk i første slipp for Hove Music Festival

Ettertraktet

<b>HOVE MUSIC FESTIVAL:</b> Den tyske DJ-en og produsenten Robin Schulz er klar for festival på Hove i juni. Pressefoto

HOVE MUSIC FESTIVAL: Den tyske DJ-en og produsenten Robin Schulz er klar for festival på Hove i juni. Pressefoto

– Robin Schulz er en svært ettertraktet artist på festivalene rundt omkring i verden. Vi er glade for at han ønsker å legge turen innom Norge og vakre Arendal, sier festivalsjefen.
De siste årene har Robin Schulz vært aktuell med låter som «Headlights», «Sugar», «Heatwave», «Shed a Light» med David Guetta og Cheat Codes,  «Show Me Love», «OK» med James Blunt. Hans siste «Speechless», er kun noen få måneder gammel.
Festivalen arrangeres på Hove utenfor Arendal 28. til 29. juni, og er en ny festival som tar opp tråden der legendariske Hovefestivalen slapp i 2014.

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 5 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.