Advarer mot farlig hull i veien

FARLIG HULL: Dette hullet i veien har flere bilister smelt nedi de siste dagene. Foto: Tor Øyvind FluørFARLIG HULL: Dette hullet i veien har flere bilister smelt nedi de siste dagene. Foto: Tor Øyvind Fluør

Sist oppdatert kl. 10:22 4. januar 2019

Flere bilister har møtt på et hull i asfalten ved rundkjøringa i Holtet.

<b>LAPPING:</b> Mesta skal raskt ha kommet for å reparere torsdag morgen. Foto: Nils Petter Nilsen

LAPPING: Mesta skal raskt ha kommet for å reparere torsdag morgen. Foto: Nils Petter Nilsen

Et nylig oppstått hull i asfalten like ved rundkjøringen i retning mot Tromøybrua får bilister til å reagere. Flere har truffet oppi hullet, som er i ferd med å bli både dypt og stort.
– Jeg traff det med bilen i går. Det er såpass stort at det er farlig, skriver Tor Øyvind Fluør i en e-post til Lokalavisen Geita.
I sosiale medier opplyser flere bilister at de har truffet oppi hullet og at det smeller godt om man treffer riktig. Ifølge opplysninger er det også hull i asfalten ved avkjøring i retning Kongshavn.

Mesta på saken

Etter å ha møtt på veihullet kontaktet Nils Petter Nilsen Statens Vegvesen. Entreprenøren Mesta skal ha kommet til stedet i løpet av tjue minutter, så reparasjon blir trolig gjort raskt. Ifølge Nilsen skal ingen ha kontaktet veimyndigheten om den hullete asfalten før han gjorde det.

Dagens tips: kjør forsiktig her!

Kommer du over hendelser på Tromøy? Tips Lokalavisen Geita – gjerne med bilder. E-post: tips@geita.no | Mobil: 982 68 194

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 6 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.