Ber geitene ta seg over til Hisøy

SESONGEN I GANG: Traumas A-lag i femtedivisjon er i gang med sesogen. Lørdag er det øyoppgjør på gang, og Trauma ber geitene bli med til naboøya. Foto: Trauma/FacebookSESONGEN I GANG: Traumas A-lag i femtedivisjon er i gang med sesogen. Lørdag er det øyoppgjør på gang, og Trauma ber geitene bli med til naboøya. Foto: Trauma/Facebook

Sist oppdatert kl. 01:10 5. januar 2019

Lørdag er det øyoppgjør på gang mellom Traumas A-lag og Hisøy i 5.-divisjon.

Onsdag startet serien i femtedivisjon og Trauma sesongåpnet på hjemmebane på Hove. Laget klarte uavgjort mot Froland i sesongens første kamp.
– Vi gikk for seier, men skal ikke klage over poengdeling. Froland var et av de beste lagene i fjor, noe de ganske sikkert er i år også, melder laget på Facebook.
Da kampen var slutt sto det 1-1 og poengdeling mellom lagene.

Les også: Trauma overlegne mot Lillesand

Hisøys første hjemmekamp

Lørdag kl. 15 er det avspark i sesongens andre kamp. Det skjer på Hisøy kunstgressbane. I en plakat for arrangementet lover Hisøy underholdning mot geitene. På naboøya ser hjemmelaget klart frem til et prestisjefylt lokaloppgjør.
– Jo flere vi møter opp borte, jo flere besøkende vil vi få på hjemmekampene på Hove. Det er jo artig med slike lokalderby, sier Robert Skaare, ny leder i idrettsforeningen Trauma til Lokalavisen Geita.

 

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 6 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.