Blødekjær-tunnelen åpnes igjen

FØRE VAR: Statens vegvesen informerer tidlig og tydelig om at Blødekjærtunnelen blir stengt fra 16. februar. Foto: Esben Holm EskelundFØRE VAR: Statens vegvesen informerer tidlig og tydelig om at Blødekjærtunnelen blir stengt fra 16. februar. Foto: Esben Holm Eskelund

Mandag morgen blir tunnelen åpnet igjen. 

Allerede lørdag formiddag skal lyskrysset på Langsæ settes i normal drift igjen, opplyser Statens Vegvesen region sør i en pressemelding. Det betyr at det endrede kjøremønsteret den siste tiden mykes opp fra lørdag. Garantert til glede for mange tromøybilister som har måttet planlegge kjøring i arendalsområdet nøye i det siste.

Tunnelåpning

Førstkommende mandag kl. 06 åpnes Blødekjær-tunnelen igjen for trafikk på dagtid. Vegvesenet opplyser at tunnelen fortsatt vil være nattestengt en liten periode. Det gjenstår fortsatt noe arbeid i tunnelen.
– Det har vært intense arbeider over kort tid i Blødekjærtunnelen, men fremdriften har gått – og kommer til å gå – som planlagt, heter det i meldingen.

Krevende

Stengingen av tunnelen førte til mye rabalder allerede før den ble stengt.
– Trafikkavviklingen har medført ulemper for svært mange. I den sammenheng vil vi takke alle trafikanter, Arendal Næringsforening v/Morten Haakstad, Arendal kommune, Agder Kollektivtrafikk og berørte naboer for god samarbeidsvilje og forståelse for de ulemper som har oppstått som følge av stengningen av Blødekjærtunnelen, skriver vegvesenet.

Lokalavisen Geita