Blødekjær-tunnelen åpnes igjen

FØRE VAR: Statens vegvesen informerer tidlig og tydelig om at Blødekjærtunnelen blir stengt fra 16. februar. Foto: Esben Holm EskelundFØRE VAR: Statens vegvesen informerer tidlig og tydelig om at Blødekjærtunnelen blir stengt fra 16. februar. Foto: Esben Holm Eskelund

Sist oppdatert kl. 00:48 5. januar 2019

Mandag morgen blir tunnelen åpnet igjen. 

Allerede lørdag formiddag skal lyskrysset på Langsæ settes i normal drift igjen, opplyser Statens Vegvesen region sør i en pressemelding. Det betyr at det endrede kjøremønsteret den siste tiden mykes opp fra lørdag. Garantert til glede for mange tromøybilister som har måttet planlegge kjøring i arendalsområdet nøye i det siste.

Tunnelåpning

Førstkommende mandag kl. 06 åpnes Blødekjær-tunnelen igjen for trafikk på dagtid. Vegvesenet opplyser at tunnelen fortsatt vil være nattestengt en liten periode. Det gjenstår fortsatt noe arbeid i tunnelen.
– Det har vært intense arbeider over kort tid i Blødekjærtunnelen, men fremdriften har gått – og kommer til å gå – som planlagt, heter det i meldingen.

Krevende

Stengingen av tunnelen førte til mye rabalder allerede før den ble stengt.
– Trafikkavviklingen har medført ulemper for svært mange. I den sammenheng vil vi takke alle trafikanter, Arendal Næringsforening v/Morten Haakstad, Arendal kommune, Agder Kollektivtrafikk og berørte naboer for god samarbeidsvilje og forståelse for de ulemper som har oppstått som følge av stengningen av Blødekjærtunnelen, skriver vegvesenet.

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 6 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.