Etterlyser ungdomsgjeng fra Aust-Agder

JULIUS-FORGIFTNING: Politiet i Agder ønsker å komme i kontakt med ungdommer fra Aust-Agder i forbindelse med at sjimpansen Julius ble forgiftet med narkotika. Foto: Dyreparken/PolitietJULIUS-FORGIFTNING: Politiet i Agder ønsker å komme i kontakt med ungdommer fra Aust-Agder i forbindelse med at sjimpansen Julius ble forgiftet med narkotika. Foto: Dyreparken/Politiet

Politiet etterlyser ungdommer i forbindelse med narkotikaforgiftning av sjimpansen Julius i Dyreparken.

Hendelsen der den landskjente apekatten ble forgiftet med et narkotisk stoff skjedde 21. februar. Nå ønsker politiet i Agder å komme i kontakt med vitner. Helt konkret etterlyser politiet flere vitner som var tilstede i området i tidsrommet ca. 11.10 til 11.40 i Dyreparkens apejungel denne torsdagsformiddagen.

Ifølge en melding lagt ut på Agder-politiets nettsted skal en gruppe på omtrent fem ungdommer i alderen 15-19 år være interessante. Disse ungdommene skal ha snakket dialekt fra Aust-Agder.
– Det var både jenter og gutter i denne gruppen. Politiet har mottatt en beskrivelse, heter det i meldingen.

Politiet ønsker også å komme i kontakt med en mann i alderen 45 til 60 år, som var i området på samme tid. Politiet opplyser at de også har mottatt en beskrivelse av denne personen.
– Vi ønsker at disse personene tar kontakt med politiet på telefonnummer 02800 for å avgi vitneforklaring, sier etterforskningsleder Petter Sandell i Agder politidistrikt.

Ifølge politiet ble det kastet inn gjenstander fra publikumsområdet og inn i apejungelen i apehuset.

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 2 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.

Annonse: