Har fått DNA-bekreftelse

DNA-BEKREFTELSE: Ørjan Helmer Gundersen Solum (25) er bekreftet død etter at politiet har fått sikkert DNA-svar. Foto: PrivatDNA-BEKREFTELSE: Ørjan Helmer Gundersen Solum (25) er bekreftet død etter at politiet har fått sikkert DNA-svar. Foto: Privat

Politiet har mottatt DNA-bekreftelse etter funnet av en død mann i Steinsås-gruvene.

19. mai ble en død mann hentet opp av Steinsås-gruvene i Arendal, etter at politiet satte i gang søk etter tips i forsvinningssaken rundt Ørjan Helmer Gundersen Solum.

25-åringen ble meldt savnet tidlig i april, og politiet satte inn store ressurser for å finne den unge mannen. Også på Tromøy ble det i midten av april gjennomført en aksjon etter tips fra publikum. Da hadde mannen vært borte siden 25. mars.

Les også: Politiet søkte etter person på Tromøy

– Det foreligger nå sikker identifikasjon av den avdøde, og det er endelig bekreftet at den avdøde er Ørjan Solum, uttaler politifaglig etterforskningsleder Tor Inge Omland i en pressemelding.

Les også: Åsted Norge fikk inn tips i Ørjan-saken

Mannens familie har fått informasjon om DNA-bekreftelsen, opplyser politiet.

Politiet fortsetter videre etterforskning i saken, men avventer en endelig obuksjonsrapport før det kan trekkes konklusjoner om årsaken til dødsfallet.

Lokalavisen Geita

Annonse: