Seilbåt var savnet i Skagerrak

SAVNET I SKAGERRAK: Hoveredningssentralen Sør-Norge ønsker å komme i kontakt med en seilbåt som er savnet i Skagerrak. Foto: HRS/TwitterSAVNET I SKAGERRAK: Hoveredningssentralen Sør-Norge ønsker å komme i kontakt med en seilbåt som er savnet i Skagerrak. Foto: HRS/Twitter

Sist oppdatert kl. 13:12 27. juli 2018

En person var om bord i savnet seilbåt i Skagerrak.

Siste: Klokken 12.40 fredag melder Hovedredningssentralen at båten er med fører er kommet til rette i den svenske skjærgården.

Tidlig fredag morgen sendte Hoveredningssentralen Sør-Norge (HRS) ut en etterlysning av en savnet seilbåt. Båten forlot Langesund 20.juli
– Hovedredningssentralen ønsker å komme i kontakt med avbildet seilbåt med navnet «Pi», skriver HRS på Twitter.

– Ta kontakt

Ifølge HRS skrives navnet på båten med symbolet for Pi, som er «π». Personer som kan ha sett båten etter at den forlot Langesund oppfordres til å ta kontakt med hovedredningssentralen eller politiet.


HRS sendte ut etterlysning av båten kl. 05.29 torsdag.

Seiltur

Ifølge Agder politidistrikt er båten savnet i forbindelse med en seiltur i Skagerrak, mellom Sverige, Danmkark og Agder. Seilbåten skal være av typen Benneto Ocean. Ifølge NRK Sørlandet er det en mann i 60-årene som er savnet av familien. De skal ikke ha oppnådd kontakt med mannen siden 20. juli. Torsdag kveld ble han meldt savnet.
– Pårørende har ikke hatt mulighet for å kontakte savnede, og mener det er uvanlig at de ikke får kontakt med han på mobil. Det er rett og slett en bekymringsmelding, sier redningsleder Johan Mannsåker i HRS til NRK Sørlandet.

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 6 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.