VINN BILLETTER: Finn billettloddet og delta i trekningen

VINN SIRKUSBILLETTER: Abonnenter av Lokalavisen Geita kan delta i konkurransen hvor det er om å gjøre å finne det gjemte billettloddet. IllustrasjonsfotoVINN SIRKUSBILLETTER: Abonnenter av Lokalavisen Geita kan delta i konkurransen hvor det er om å gjøre å finne det gjemte billettloddet. Illustrasjonsfoto

Sist oppdatert kl. 15:41 20. oktober 2023

Sirkusbilletter for fire personer til Cirkus Arnardo på Krøgenes kan bli dine.

I samarbeid med Cirkus Arnardo gjennomfører Lokalavisen Geita en konkurranse for abonnenter, som pågår frem til og med 23. oktober.

Premien til den som blir trukket ut som vinner er fire billetter til en valgfri forestilling med Cirkus Arnardo på Krøgenes innen 29. oktober.

I en av artiklene publisert i Lokalavisen Geita i 2022 og 2023 befinner det seg et billettlodd og det er dette loddet du skal finne. Billettloddet er tydelig merket «Billettlodd».

Et lite hint; grunnleggeren av Cirkus Arnardo er født på denne dagen.

Når du har lokalisert billettloddet kopierer du lenken til artikkelen, limer den inn i en e-post og sender til konkurranse@geita.no

Sammen med ditt eget navn og adresse må du legge ved navnene på de tre andre du vil ha med på sirkus. Vinneren av konkurransen offentliggjøres 24. oktober på denne siden.

Bli abonnent på Lokalavisen Geita og delta i billettjakten!