Gir paintball-tyvene tidsfrist på å levere utstyret tilbake

SAVNER UTSTYR: Tromøy fritidsklubb gir tyvene tidsfrist på å levere paintballutstyret tilbake, før tyveriet flere tusen kroner blir en sak for politiet. Med brekkjern har uvedkommende kommet seg inn i bygningen fritidsklubben eier. Foto: Einar FredriksenSAVNER UTSTYR: Tromøy fritidsklubb gir tyvene tidsfrist på å levere paintballutstyret tilbake, før tyveriet flere tusen kroner blir en sak for politiet. Med brekkjern har uvedkommende kommet seg inn i bygningen fritidsklubben eier. Foto: Einar Fredriksen

Sist oppdatert kl. 12:39 4. desember 2020

Tromøy fritidsklubb er frastjålet paintballutstyr for flere tusen kroner.

Uvedkommende har brukt brekkjern for å ta seg inn i fritidsklubbens lokaler i den gamle barneskolen på Roligheden, som nå er overtatt av Tromøy fritidsklubb. Fredag ble det oppdaget at det mest av paintballutstyret, som lå lagret i et rom i bygningen er stjålet.
– Det er mest sannsynligvis noen som har en tilknytning hit og visste om at dette utstyret var her, sier Einar Fredriksen i Tromøy fritidsklubb til Lokalavisen Geita.

Nøyaktig hva som mangler av utstyr har ikke klubben helt oversikt over enda.

Har blitt observert

Fredriksen forteller at fritidsklubben venter med å gå til politianmeldelse for å gi de som har tatt utstyret, mulighet til å levere det tilbake.
– Vi ringer politiet i løpet av ettermiddagen fredag, så de har dagen på levere det tilbake, sier han.
Ifølge Fredriksen skal naboer ved bygningen ha observert de som på ulovlig vis har forsynt seg av utstyr for anslagsvis mellom 50. og 70.000 kroner.
– Det er kjedelig at ungdommen stjeler fra seg selv, sier han.

Ber om tips

Om noen ønsker å innrømme sine synder og levere tilbake utstyret kan de kontakte Kenneth Ager-Wick i Tromøy fritidsklubb på telefon 913 81 767.
– Det er også mulig å gi oss tips om hvor utstyret er, sier Fredriksen.

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 3 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.