Litt oppgang for Lokalavisen Geita

ØKER: Lokalavisen Geita øker sitt digitale opplag. Her illustrert ved årets sommerutgave på papir. IllustrasjonsfotoØKER: Lokalavisen Geita øker sitt digitale opplag. Her illustrert ved årets sommerutgave på papir. Illustrasjonsfoto

Lokalavisen Geita er en av fem avistitler i Agder som øker i opplag.

Denne uka ble det lagt frem opplagstall for første halvår i 2023. For Lokalavisen Geita viser de en økning i antall abonnenter. Sammenlignet med opplaget første halvår i fjor har antallet økt med ni abonnementer.

Lokalavisen Geita har nå et registrert opplag på 713 eksemplarer.

Bli abonnent her!

– For Lokalavisen Geita er det positivt med vekst. Det viser at en superlokal digitalavis er interessant å abonnere på både for de som bor på og de som bruker øya deler av året. Det er antallet abonnenter som bestemmer hvor lenge en lokalavis på Tromøy er bærekraftig, sier utgiver Esben Holm Eskelund.

Opplagstallene baserer seg på innrapporteringer til opplagskontrollen, som er grunnlaget for tallene som legges frem av Landslaget for lokalaviser (LLA) og Mediebedriftenes Landsforening (MBL). Lokalavisen Geita har medlemskap i LLA.

Totalt er det 16 avistitler det føres opplagstall for i Agder. Lokalavisen er blant de fem av titlene som opplever opplagsøkning.

I tillegg til den digitale hovedavisen har Lokalavisen Geita tradisjon for å gi ut avis om sommeren og avis før jul på papir.

Lokalavisen Geita