Smittetilfellene øker i Arendal

KORONAKRISEN: Ordfører Robert C. Nordli og rådmann Harald Danielsen i Arendal kommune har store oppgaver med å håndtere situasjonen. Foto: Esben Holm EskelundKORONAKRISEN: Ordfører Robert C. Nordli og rådmann Harald Danielsen i Arendal kommune har store oppgaver med å håndtere situasjonen. Foto: Esben Holm Eskelund
Annonse:

Antallet smittetilfeller av koronaviruset vokser.

Ifølge oppdateringen fra Arendal kommune fredag kveld var antallet ni bekreftede tilfeller. Det betyr at antallet økte med fire fra torsdag til fredag. Kriseledelsen i Arendal forbereder seg på enda flere smittetilfeller.

Lørdag kveld hadde VG i sin løpende kartlegging registrert ytterligere bekreftede smittede, slik at tallet nå er oppe i 12.

Les også: Jobber med egen koronalegevakt

Scenarier for Agder

Torsdag var ordfører Robert C. Nordli og kommunalsjef for helse og omsorg, Torill Skår, i møter mellom helseforetaket, Kristiansand, Flekkefjord og Agder fylkeskommune. Der var Helsedirektoratets notat om prioritering av helsehjelp under pandemien tema.
– Vi samarbeider om scenarier for Agder: Hvor mange syke får vi? Arendal kommune er i gang med å se på dette, og vil samarbeide med SSHF og Kristiansand kommune om dette, skriver kriseledelsen i sin dagsrapport.

Det opplyses også at alt helsepersonell fra hjemmetjenesten i kommunen har identifikasjonskort med seg når de kommer hjem til folk. Kriseledelsen i Arendal skal neste gang møtes mandag.

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 3 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.
Annonse: