VALG 2019: – Jeg har en tydelig tale

NÆRSKOLEN: Det var da Sandnes skole sto i fare for å bli lagt ned at politikeren våknet i Andreas Arff (Frp). Foto: Esben Holm EskelundNÆRSKOLEN: Det var da Sandnes skole sto i fare for å bli lagt ned at politikeren våknet i Andreas Arff (Frp). Foto: Esben Holm Eskelund

Sist oppdatert kl. 16:15 6. september 2019

Hør intervjuet med Andreas Arff, som er fremste listekandidat for Frp på Tromøy ved kommunevalget i Arendal.

KOMMENTATOREN: Andreas Arff legger sjelden noe imellom når han debatterer. I sosiale medier har det til tider vært hett rundt listekandidaten og Frp-lederen i Arendal fra Tromøy. Foto: Esben Holm Eskelund

KOMMENTATOREN: Andreas Arff legger sjelden noe imellom når han debatterer. I sosiale medier har det til tider vært hett rundt listekandidaten og Frp-lederen i Arendal fra Tromøy. Foto: Esben Holm Eskelund

9. september er det kommune- og fylkestingsvalg i Norge. Frem mot valgdagen vil Lokalavisen Geita publisere intervjuer i lydformat med kandidater som står øverst på listene fra de ulike partiene, og som vil representere Tromøy i bystyret. Rundt 50 listekandidater fra øya har valgt å si ja til å gå for fire års politisk arbeid i kommunen. I salen er kun 39 stoler ledige, og med Hovelistas inntreden i valgkampen går det mot det mest spennende lokalvalget i Arendal siden Barbu-aksjonen for ca. ti år tilbake.

Kommentatoren

I sosiale medier har Frp-lederen i Arendal, 3.-kandidaten til bystyret og 2.-kandidat til fylkestinget Andreas Arff hisset på seg mange meningsmotstandere. Blir han bystyrerepresentant i Arendal kan det ligge an til mer temperatur i den politiske debatten i Arendal.
– Jeg har en tydelig tale og sier ting sånn som det er, men jeg henger ikke ut person. Jeg går på sak, men kan jo forstå at Arbeiderpartiet synes det er slitsomt at jeg tar opp de samme punktene. Det er fordi velgerne ofte glemmer det som er sagt et halvt år før, og så går de og stemmer på det de gjorde sist og sitter der etter valget og klager, sier han.

I dette 23 minutter lange intervjuet stiller Lokalavisen Geita en rekke spørsmål som er relevante for Tromøy i arendalspolitikken, og som listekandidaten må svare på.

Hør hele intervjuet:

Les også: Ble foreslått som Frp-topp

Frps listekandidater

På lokalpartiets liste er det fire navn fra Tromøy, som er mulig å stemme på. Valgreglene åpner for at det er lov å sette kryss ved personnavn du vil gi en ekstra stemme på listen. Er ikke dine favoritter på partiets liste, kan du føre disse opp som såkalte slengere. Det gjør man ved å skrive kandidatens navn på stemmeseddelen til det partiet du velger å gi stemme. For Frp fra Tromøy stiller disse kandidatene:

3. Andreas Arff
11. Sylvi Hardy
12. Christian Byholt Endresen
16. Chim Andreas Kjølner

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 5 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.