VALG 2019: – Vårt minstekrav er LNF-område

HOVELISTA: – Motivasjonen min er ikke å ville inn i bystyret, men å stoppe det som er i ferd med å skje på Hove, sier ordførerkandidat for Hovelista, Thore Kristian Karlsen. Foto: Esben Holm EskelundHOVELISTA: – Motivasjonen min er ikke å ville inn i bystyret, men å stoppe det som er i ferd med å skje på Hove, sier ordførerkandidat for Hovelista, Thore Kristian Karlsen. Foto: Esben Holm Eskelund
Annonse:

Hør intervjuet med Thore Kristian Karlsen, som er ordførerkandidat fra Tromøy for Hovelista ved kommunevalget i Arendal.

<b>ARBEID, OPPVEKST OG NATUR:</b> Thore Kr. Karlsen er ikke bare opptatt av Hove, men også en rekke andre temaer som er blitt en del av Hovelistas valggrunnlag. Foto: Esben Holm Eskelund

ARBEID, OPPVEKST OG NATUR: Thore Kr. Karlsen er ikke bare opptatt av Hove, men også en rekke andre temaer som er blitt en del av Hovelistas valggrunnlag. Foto: Esben Holm Eskelund

9. september er det kommune- og fylkestingsvalg i Norge. Frem mot valgdagen vil Lokalavisen Geita publisere intervjuer i lydformat med kandidater som står øverst på listene fra de ulike partiene, og som vil representere Tromøy i bystyret. Rundt 50 listekandidater fra øya har valgt å si ja til å gå for fire års politisk arbeid i kommunen. I salen er kun 39 stoler ledige, og med Hovelistas inntreden i valgkampen går det mot det mest spennende lokalvalget i Arendal siden Barbu-aksjonen for ca. ti år tilbake.

Minstekrav er LNF-område

– Jeg mener vi bør beholde en restaurant der, beholde toaletter der og så bør seilforeningen fortsette med sine aktiviteter der. Og vi bør gjøre klart og tydelig det med handicapstranda, som nå er låst med bom og hvor baderampene er forsvunnet. Det bør vi koste på oss, sier Thore Kristian Karlsen.
Bommen til handicapstranden ble imidlertid satt opp for mange år siden, for å forhindre biltrafikk ut i friområdet. Karlsen sier han er klar over det, men at det er litt tåpelig at man må låne nøkkel for å kunne kjøre inn.
– Vi kan sette opp et skilt og la folk med handicap få lov til å kjøre ned der og det må være en skikkelig baderampe så de kan få badet, sier han.
Ordførerkandidaten for Hovelista er klar på at partiets minste krav for regulering av området inngår i planen er at det blir landbruks-, natur- og friluftsområde (LNF).

I dette 30 minutter lange intervjuet stiller Lokalavisen Geita en rekke spørsmål som er relevante for Tromøy i arendalspolitikken, og som listekandidaten må svare på.

(Red.anm., i etterkant av at intervjuet ble tatt opp opplyser Karlsen til Lokalavisen Geita at han gjerne vil legge til Tomm W. Christiansen, som en person han ønsker kommer inn i bystyret for Hovelista).

Les også: Her er valgprogrammet for Hovelista

Hør hele intervjuet:

Hovelista listekandidater

På lokalpartiets liste er det ni navn fra Tromøy, som er mulig å stemme på. Valgreglene åpner for at det er lov å sette kryss ved personnavn du vil gi en ekstra stemme på listen. Er ikke dine favoritter på partiets liste, kan du føre disse opp som såkalte slengere. Det gjør man ved å skrive kandidatens navn på stemmeseddelen til det partiet du velger å gi stemme. For Hovelista fra Tromøy stiller disse kandidatene:

1. Thore Kristian Karlsen
3. Tomm Wilgaard Christiansen
5. Lars Ødeskaug
6. Bente L. Nilsen
10. John Erling Johnsen
11. Gro Johansen
12. Kjell Jensen
13. Randolph Christian Endresen
14. Anne Marie Simonsen

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 4 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.
Annonse: