Delta i lokaldebatten

Lokalavisen GeitaLokalavisen Geita

Sist oppdatert kl. 00:11 4. desember 2017

For utvikling og endring trenger vi debatt. Lokalavisen Geita inviterer til ordskifte!

På denne siden vil Lokalavisen Geita publisere leserinnlegg, kommentarartikler og ledere. Det er en viktig del av journalistikken å tilby denne type stoff til leserne. Leserinnlegg er ofte grasrotas stemme ut til beslutningstakere og politikere, mens kommentarer er medienes format for å analysere og beskrive aktuell samfunnstematikk med mål om å forklare sammenhenger. Har du et leserinnlegg? Send det til synspunkt@geita.no

DEBATT: Lokalavisen Geita ønsker en levende debatt. Send dine innlegg til synspunkt@geita.no

DEBATT: Lokalavisen Geita ønsker en levende debatt. Send dine innlegg til synspunkt@geita.no

Ikke anonymt
Leserinnlegg som går ut til flere medier vil være gratis tilgjengelig, mens eksklusivt innhold som kommentarer vil kreve at leseren har et betalt abonnement. Lokalavisen Geita inviterer alle som har noe på hjertet til å sende inn leserinnlegg. Det er også aktuelt å publisere leserinnlegg som ikke er direkte knyttet til Tromøy. Lokalavisen Geita krever at alle som sender inn leserinnlegg aksepterer at innlegget publiseres under fullt navn. Anonyme leserinnlegg aksepteres bare unntaksvis.

Kommentator
Bor det en kommentator i deg? Lokalavisen Geita er interessert i å knytte kontakt med skribenter som kan tenke seg å skrive kommentarstoff. Du er hjertelig velkommen til å sende en e-post til kontakt@geita.no.

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 6 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.