Godt nytt år!

NYTTÅRSFEIRING: Fyrverkeri lyser opp over Tromøybroa og Tromøysund ved midnatt mellom 2021 og 2022. Foto: Esben Holm EskelundNYTTÅRSFEIRING: Fyrverkeri lyser opp over Tromøybroa og Tromøysund ved midnatt mellom 2021 og 2022. Foto: Esben Holm Eskelund

2021 ligger bak oss. Lokalavisen Geita ønsker 2022 velkommen!

2021 ble i likhet med året før et annerledes år på mange vis. Nå som røyken etter årets nyttårsfeiring har lagt seg og den fargesprakende nattehimmelen igjen er blitt slik vi kjenner den, er det godt å kunne gyve løs på et helt nytt år, som ligger foran oss.

Bakteppet som ligger i bevisstheten hos mange er naturligvis at vi fortsatt er i en usikker situasjon knyttet til utviklingen i koronapandemien. Selv ikke nasjonale myndigheter har et klart svar på hvordan vinteren vil bli. Befolkningen har fått servert antagelser og prognoser. Noen av disse er svært dystre med tanke på det potensielt hypersmittsomme omikron-viruset.

Vi kan bare krysse fingrene for at det er i 2022 vi blir ferdig med pandemi. Vi må holde avstand så lenge det er nødvendig, vaske hendene og alle de andre kjente anbefalingene vi kan så godt – ikke minst må vi vaksinere oss slik at vi bidrar til å holde smittetrykket nede.

I vårt område kan vi glede oss over at vi har stor plass å kunne leve livene våre i stor grad av frihet for restriksjoner. Det må vi være glade for.

2022 handler heldigvis om langt mer enn virus. Lokalavisen Geita gleder seg til å følge stort og smått som rører seg på den vakre øya vår – og vil naturligvis også i år løfte blikket opp på saker og ting vi har utsikt til fra Tromøy.

Med ønske om et godt nytt lokalavisår!

Esben Holm Eskelund

Esben Holm Eskelund

 

 

 

 

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 2 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.