LEDER: God påske!

GOD PÅSKE: Lokalavisen Geita ønsker aller lesere og abonnenter en riktig god påske. Arkivfoto
Annonse:

En ny høytid står på trappene. Lokalavisen Geita ønsker god påske!

De fleste feirer påske, i en eller annen form. Hvordan man velger å markere høytiden og helligdagene, er uansett opp til hver enkelt. For flertallet av alle som oppholder seg her i landet betyr det uansett mer tid til hverandre og til å være sammen, noe som er et gode å ta vare på.

I år kommer påsken sent. Det betyr at vinteren har sluppet taket, i alle fall på Tromøy og i lavlandet ellers. Dermed er det sannsynligvis duket for hagearbeid, utendørs vasking, båtpuss og andre sysler som hører våren til. Værmeldingen fremover antyder at det skal bli en god del sol, og vårlige temperaturer. Med påskeværet på plass, kan det være mange gode grunner til å legge ut på tur.

Hove, Spornes, Bjellandstrand, Bottstangen, Tromlingene, Øyna og ikke minst Merdø er flotte utfartssteder man kan dra til for å nyte natur, solskinn og vårvarme. Ifjor publiserte Lokalavisen Geita en artikkel med en rekke forslag til påsketurer på Tromøy. Den er minst like god å navigere etter i år, kanskje du oppdager steder du aldri har vært før?

Påskeaften åpner den splitter nye klatreparken Troll Park Hove i Hoveleiren. Her kan man utfordre både klatreevnen og høydeskrekken høyt oppe i trærne. Det er å håpe at det nye initiativet til aktivitet i Hoveleiren vil få et godt grunnlag for drift. Det er ikke den eneste påskeaktiviteten man kan foreta seg for å trimme bort litt av påskegodteriet. 2. påskedag arrangeres den tradisjonelle påskemarsjen, som er et samarbeid mellom øyas to idrettsklubber. I år starter trimmen fra klubbhuset til Tromøy IL ved Sandnes stadion.

I påskeuken tar også Lokalavisen Geita litt mer fri enn vanlig. Det betyr at neste hovedpublisering av digitalavisen for Tromøy kommer 23. april, ettersom mandag 22. april er en rød dag i kalenderen. Men skjer det noe, oppdateres digitalavisen naturligvis utenom, slik mange er kjent med at skjer fra tid til annen.

Med ønske om en riktig god påske!

Esben Holm Eskelund

Esben Holm Eskelund

 

 

 

 

 

 

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 4 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.
Annonse: