LEDER: Imponerende prestasjoner

Lokalavisen GeitaLokalavisen Geita

Unge tromøyfolk gjør seg bemerket. Det gjør oss alle stolte.

I helgen har 16-årslaget for jenter i Trauma håndball gjort seg ferdig i sluttspillet i Bring-serien. Det endte med en 9.-plass når samtlige kamper var ferdig spilt og det var tid for å gjøre opp regning. Da laget var klare til innsats i den nasjonale serien i fjor høst, var målet å nå sluttspillet. Naturligvis lå også håpet om å vinne hele greia der, men en niendeplass av samtlige lag i hele Norge i årsklassen er til å ta av seg hatten for.

I forrige uke deltok sprangridningstalentet Victoria Dalen i Nations Cup i Belgia. På sin egen 16-årsdag på søndag sørget hun at landslaget hun deltok på for Arendal og Grimstad rideklubb sikret en femteplass for Norge. Det er også en prestasjon det står stor respekt av.

På en helt annen arena, TV-bransjen, ble også Tromøy satt på kartet sist uke. De to villmarksentusiastene Simon Simonsen og Isak Knutsen fikk TV2-serien de er hovedårsak til nominert til bransjeprisen Gullruten for beste nyskaping på TV-fronten. Det er fullt fortjent.

Felles for de alle er at de er unge mennesker som er glade i å være i aktivitet. Enten det er på lag med en hel gjeng andre, i kompaniskap med dyr eller ikke får nok av turer i villmark. Det er til stor inspirasjon og glede for alle oss som har hjertet vårt på Tromøy.

Esben Holm Eskelund

Esben Holm Eskelund

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 5 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.