LEDER: Ta godt imot papiret

Lokalavisen GeitaLokalavisen Geita

Lokalavisen Geita gir ut sommeravis i papirformat.

Denne uken kommer Lokalavisen Geita med en historisk papiravis for Tromøy. Avisen er trykket opp i 3.500 eksemplarer og blir distribuert på Tromøy. I avisen kan du lese artikler publisert på geita.no fra halvåret som er gått siden oppstarten i januar. I tillegg kan du lese artikler du ikke har lest før, og som vil bli publisert digitalt senere i sommer.

Papiravisen er gjort mulig fordi annonsører har trodd på akkurat dette prosjektet. Det setter Lokalavisen Geita stor pris på. Avisen er en sommeravis med levetid til ut i september. Du finner en aktivitetskalender med oversikt over arrangementer på Tromøy fra juli og ut september. Det tas forbehold om at arrangementer ikke er kommet med i denne oversikten.

I tillegg har Lokalavisen Geita fått dyktig hjelp fra Ragni Maria Hafsten i Skrivesmurfen. Hun har laget et helt unik kryssord med ultralokal vinkling. Ved å løse kryssordet og sende inn løsningen kan man vinne et helårsabonnenment på Lokalavisen Geita. Så ta med deg avisa, finn stråhatten frem og hygg deg med utfordringen i sola!

 

Esben Holm Eskelund

Esben Holm Eskelund

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 6 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.