Lokalavisen Geita ønsker god jul

GOD JUL: Med denne bryggenissen som hilser velkommen fra brygga i Sandumkilen ønsker Lokalavisen Geita en riktig god jul. Foto: Esben Holm EskelundGOD JUL: Med denne bryggenissen som hilser velkommen fra brygga i Sandumkilen ønsker Lokalavisen Geita en riktig god jul. Foto: Esben Holm Eskelund

Lokalavisen Geita ønsker god jul, godt nyttår og ønsker deg velkommen som abonnent for å holde deg oppdatert på ditt nærmiljø i 2022 du også!

2021 har vært et krevende år for mange, i likhet med året før. Også i år har koronasituasjonen påvirket samfunnet vårt på mange vis, men litt etter litt har landet kommet til hektene igjen mot noe som ligner på mer normale tilstander – for oss.

Vi går nå inn i en ny julehøytid med en ny koronavariant som har satt sitt preg på nyhetsbildet, og usikkerheten er stor for hvordan vinteren og det kommende året skal bli.

Lokalavisen Geita velger å være optimistisk og å tro at også denne nye oppblomstringen av pandemien her til lands vil få et godt utfall, og at 2022 kan by på mer normalitet enn det faktisk 2021 har levert.

2022 på Tromøy kommer forhåpentlig­­vis til å bli et godt år, får en velge å tenke. Oppsummert for året har Lokalavisen Geita publisert ca. 1.000 artikler om stort og smått på øya.

Både i juli og nå i desember har Lokalavisen Geita gitt ut papiraviser lokalt på Tromøy i tillegg til digitalavisen. Papirversjonene er utstillingsvinduet til den digitale hovedavisen, som nå oppdateres løpende hver dag i stedet for å fokusere på en hovedoppdatering en gang i uka.

Det er mange gode grunner for å abonnere på Lokalavisen Geita, som utkommer i hovedsak på nett. Den viktigste er at du ved å være abonnent holder deg oppdatert på det som rører seg i ditt nærmiljø.

På Tromøy er det aldri en kjedelig dag.

Både de dramatiske, hyggelige, snille og søte, de positive, de kritikkverdige og ting vi setter spørsmålstegn ved trenger å bli ettergått med kritisk blikk.

Den oppgaven har Lokalavisen Geita tatt på seg, forhåpentligvis til nytte og glede for de som bor på eller på annet vis har en tilknytning til Tromøy.

Med ønske om en fredfylt jul og et godt nytt år for deg og dine!

Esben Holm Eskelund

Esben Holm Eskelund

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 2 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.