Bli abonnent – vinn flott bokpakke

DELTA I TREKNING: Lokalavisen Geita trekker en vinner blant alle som registrerer års- eller halvårsabonnement i perioden 23. mai til 2. juli 2018.DELTA I TREKNING: Lokalavisen Geita trekker en vinner blant alle som registrerer års- eller halvårsabonnement i perioden 23. mai til 2. juli 2018.

Sist oppdatert kl. 13:07 23. mai 2018

Velg års- eller halvårsabonnement og vær med i trekningen om signert bokpakke!

Alle som registrerer seg som enten helårsabonnent eller halvårsabonnent på Lokalavisen Geita i perioden 23. mai til 1. juli 2018 er med i trekningen om en flott bokpakke!

Tegn abonnement her – da blir du automatisk med i trekningen!

Verdi over 600 kroner

Tromøyforfatter Janne Mojlanen har gitt ut tre bøker. Én heldig nyregistrert abonnent vil vinne alle tre! Forfatteren har signert bøkene, og det er lesestoff for enhver. Samlet verdi på bokpremien er 664,- kroner!

Les også: Velkommen til digitalavisen for Tromøy

Om bøkene

Hennes første bok «En liten stemme fra Sørlandet», som er en tekstsamling av korte og lengre historier til inspirasjon. Boken ble gitt ut i 2014. Hennes andre bok «Fucked up – fortsatt i live» ble gitt ut i 2016 og er en personlig beretning om tiden etter et samlivsbrudd. Hennes tredje bok ble gitt ut i 2018 og er en barnebok som tar for seg mange av de tingene barn i dag ikke nødvendigvis har et forhold til. Boken er illustrert av arendalsillustratøren Kari Tellefsen.

Les også: – Har alltid hatt lyst til å skrive for barn

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 6 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.