17. MAI: Se feiringen i øsende regn på Tromøy i opptak

JA, VI ELSKER: Tromøy skolemusikkorps sørget for musikk til Ja, vi elsker ved flaggstanga i Hove Leirsenter. Foto: Esben Holm EskelundJA, VI ELSKER: Tromøy skolemusikkorps sørget for musikk til Ja, vi elsker ved flaggstanga i Hove Leirsenter. Foto: Esben Holm Eskelund
Annonse:

Lokalavisen Geita sendte direkte fra 17.mai-feiringen 2021 fra flere steder på Tromøy.

Nasjonaldagen 2021 blir også i år med en annerledes ramme enn vi er vant med. I år gjelder også smittevernretningslinjer og regler, og å samle mennesker er en stor utfordring. Eksempelvis har Tromøy skolemusikkorps blitt oppfordret av kommunen til å ikke offentligjøre tidspunkter og steder for hvor korpset opptrer.

Feststemning likevel

Det er i alle fall klart at korpset vil opptre på langt færre steder enn under 17.mai-feiringen i fjor, da en lang rekke steder på Tromøy fikk besøk av korpset.
– Vi har ikke lov til å publisere programmet vårt på grunn av smittevern, men heldigvis lager Tromøy Skolemusikkorps feststemning likevel! I år er vi så heldige å ha med oss Panthers Baton Twirling fra Hisøya – og vi gleder oss til å vise oss fram sammen med dem, skriver korpset på sin Facebook-side.

Sender direkte

Lokalavisen Geita har lagt opp til tre direktesendinger fra nasjonaldagen. De vil dukke opp i videovinduene i denne artikkelen, en gang i løpet av tidsrommene som er oppgitt for hver enkelt. Seerne må derfor forholde seg til at starttidspunktene for sendingene er omtrentlige, og at sendingen ikke nødvendigvis starter på  nøyaktig tidspunktene som er satt opp.

Opptak av direktesendingene finner du i videovinduene under.

Gratis tilgang, bli abonnent

Lokalavisen Geita gir bort direktesendingene gratis også til ikke-abonnenter av digitalavisen for Tromøy. For å få med deg alt som skjer på Tromøy året rundt, kan du tegne abonnement på digitalavisen her. Du kan velge mellom abonnement for et helt år, halvår, tre måneder og månedlig. Abonnementet fornyes automatisk ved bruk av kortbetaling, og du kan naturligvis bli abonnent ved å bruke Vipps. Les mer, og bli abonnent her!

DIREKTE: Flagget heises

I tidsrommet mellom kl. 07.55 og 08.15 sender Lokalavisen Geita direkte fra stedet der Tromøy skolemusikkorps spiller når flagget heises til topps.

DIREKTE: Ja, vi elsker

I tidsrommet mellom kl. 11.30 og 12.30 sender Lokalavisen Geita direkte fra stedet der Tromøy skolemusikkorps fremfører nasjonalsangen, på tidspunktet som resten av landet gjør det samme.

DIREKTE: Korpset marsjerer

I tidsrommet mellom kl. 12.45 og 14.00 sender Lokalavisen Geita direkte fra et sted Tromøy skolemusikkorps har valgt å gjennomføre en lengre marsjering.

Denne artikkelen er 1 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.

Annonse: