Her danser Tromøy sammen på Blime-dagen

TROMØY BLIR MED: Tromøy fritidsforum har fått øya til danse på Bli med-dagen. Foto: Tromøy fritidsforum/MontasjeTROMØY BLIR MED: Tromøy fritidsforum har fått øya til danse på Bli med-dagen. Foto: Tromøy fritidsforum/Montasje

Sist oppdatert kl. 22:50 12. november 2020

Tromøy fritidsforum har fått både sykepleiere, lærere, butikkansatte, sangkor, korps, speidere og flere til å bygge opp under mottoet «Vær en venn».

NRK Super arrangerer Blime-dagen over hele landet i dag. I den forbindelse har Tromøy fritidsforum sørget for å spleise sammen mange på øya gjennom å danse Bli Me-dansen, til årets Bli Me-låt som er «Ser deg» fremført av NRK-programleder Victor Sotberg.

Samhold i vanskelig tid

I høst har det blitt danset i både klasserom, parkeringsplasser, kontorer, gymsaler og ute i naturen der mange barn, unge og voksne er med på dansen.
– Målet er å fremme vennskap og omsorg for hverandre. I år ønsket vi å gjøre litt ekstra ut av vennskapskampanjen og fikk med store deler av Tromøya på danselaget. Vi ønsker med dette å vise at vi har fokus på å styrke samholdet vårt i en vanskelig tid, sier prosjektleder Vibeke Dehli i Tromøy fritidsforum.

Video: Tromøy slipper musikkvideoen «Vær en venn»

Både små og store

I videoen medvirker elever fra begge de to tromøyskolene på Roligheden og Sandnes, Ten Sing, Tween Sing, Tromøy skolemusikkorps, hjemmesykepleien, Tromøy 2. speidergruppe, IF Trauma, Tromøy IL, butikkansatte på Coop Extra på Tybakken, Skogvokterne i Tromøy menighet og skoleadministrasjonen på Roligheden skole. Det er tromøyvillmarkingen Isak Knutsen som har redigert videoen til en fullt sammensatt versjon.

Årets andre video

Det er andre gang i år Tromøy fritidsforum har trommet sammen tromøyfolk for å spille inn video. Da koronapandemien stengte ned landet i vår, gikk Dehli i bresjen for en lokal innspilling av låta “Venn”, som ble spilt inn og gitt ut i forbindelse med tsunamikatastrofen i sørøst-Asia julen 2006.

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 4 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.