Tromøy-familie kom seg med flyet

SNØFAST I NEW YORK: Familien Lilleholt Bekkvik har døgnet på flyplassen Newark i påvente av å få fly hjem til Norge. Når det skjer var lørdag ettermiddag svært uvisst. Foto: Per Christian BekkvikSNØFAST I NEW YORK: Familien Lilleholt Bekkvik har døgnet på flyplassen Newark i påvente av å få fly hjem til Norge. Når det skjer var lørdag ettermiddag svært uvisst. Foto: Per Christian Bekkvik

Sist oppdatert kl. 10:15 4. januar 2019

Lykkelig avslutning på flyplassen i New York.

Lokalavisen Geita skrev lørdag ettermiddag om familien Lilleholt Bekkvik, som satt snøfast på flyplassen Newark i New York. Flyforsinkelser og overbookede fly på grunn av et kraftig snøvær torsdag gjorde at avslutningen på juleferien kunne ha blitt et maraton i venting.

De siste om bord

Etter at avisen lørdag ettermiddag gjorde flyselskapet oppmerksom på familien, som hadde fått beskjed om flyvning tidligst mandag eller onsdag i neste uke, fikk familien til slutt på plass et fly til Norge natt til søndag norsk tid.
– Vi var de siste om bord av standby-gruppen og det ble en positiv slutt på etter nesten ett døgn på flyplassen i New York, skriver Per Christian Bekkvik i en oppdatering på Facebook.

Les også: Tromøy-familie sitter snøfast i New York

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 6 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.