Arendal kommune er i virus-beredskap

KORONA-BEREDSKAP: Arendal kommune har lagt ut korona-informasjon på nettet, til hjelp for innbyggerne. FotomontasjeKORONA-BEREDSKAP: Arendal kommune har lagt ut korona-informasjon på nettet, til hjelp for innbyggerne. Fotomontasje
Annonse:

Arendal kommune har opprettet egen informasjonsside på nettet.

Arendal kommune har opprettet en egen nettside med informasjon om koronoviruset. På nettsiden henvises det i hovedsak til Folkehelseinstituttet og hvor man skal henvende seg ved mistanke om smitte. Ifølge kommunen er det ikke satt i gang spesielle tiltak mot det svært smittsomme viruset, som sirkulerer.

– Hvis det blir aktuelt å gjøre spesielle tiltak i kommunen vår, vil du finne informasjon om dette på denne siden, opplyser Arendal kommune.

Her finner du kommunens informasjonsside.

Ifølge Folkehelseinstituttet overføres koronaviruset, som internasjonalt har fått betegnelsen covid-19 som ved forkjølelse og influensa:

Sykdommen overføres fra luftveiene hos en syk person, på tre måter:

  • Gjennom luften ved at den syke nyser eller hoster slik at viruset pustes inn eller kommer i kontakt med slimhinnen i øyne, nese eller munn hos personer som står i nærheten.
  • Ved direkte kontakt når den syke har fått viruset på hendene og overfører det ved kontakt med andre.
  • Ved indirekte kontakt når viruset har blitt overført til inventar eller gjenstander gjennom nys/host eller ved at den syke eller andre har hatt viruset på hendene, og andre kommer i kontakt med gjenstanden.

 

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 2 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.

Annonse: