2020 I REVY: Årets mest leste nyhetsartikler

NYHETSÅRET 2020: Lokalavisen Geita har publisert godt over 1.000 artikler om stort og smått fra og for Tromøy dette året. Illustrasjonsfoto/ArkivNYHETSÅRET 2020: Lokalavisen Geita har publisert godt over 1.000 artikler om stort og smått fra og for Tromøy dette året. Illustrasjonsfoto/Arkiv

Et omfattende nyhetsår går mot slutten. Her er nyhetene som fikk leserne til å følge ekstra godt med på Tromøy dette året.

10. Uvedkommende tok seg inn i Tromøy fritidsklubbs lokaler i begynnelsen av denne måneden. Der fikk de med seg paintballutstyr verdt mange tusen kroner.

Les artikkelen: (+) Gir paintball-tyvene tidsfrist på å levere utstyret tilbake


9. Tromøybroa har denne høsten vært utsatt for en rekke hendelser i forbindelse med meldinger om personer som har hatt ønske om å avslutte livet. I september ble broa sperret av i forbindelse med søk etter en person.

Les artikkelen: (+) Sperret Tromøybroa i søk etter person


  8. Mot slutten av november ble koronasituasjonen tydelig også på Tromøy. Her måtte skolen stenge kantina etter at en kantinemedarbeider ble bekreftet smittet. To andre ansatte ble også satt i karantene. Det skulle imidlertid vise seg at disse to ikke var smittet.

Les artikkelen: (åpen) Koronasmitte på Roligheden skole


  7. I august kunne Lokalavisen Geita fortelle om Arendal Herregaards planer om å igjen forsøke å få til utbygging av reiselivsanlegget ved Gjervold.

Les artikkelen: (+) Nye planer for storutbygging av Arendal Herregaard


  6. I juli dro Fylkesmannen i Agder til og krevde at kommunen måtte realitetsbehandle klagen på tillatelsen Canvas Hove hadde fått for midlertidig godkjenning av pumpehus og avløp i grunnen på Hoveodden. Myndigheten kom til at Naturvernforbundet under tvil hadde klagerett.

Les artikkelen: (+) Fylkesmannen griper inn i kommunalt vedtak


  5. I september dro koronasituasjonen seg til i Arendal, og ble den første store prøvelsen for kriseledelsen. Lokalavisen Geita sendte direkte fra pressekonferansen denne lørdagsettermiddagen.

Les artikkelen: (+) KORONA-SITUASJONEN: 64 i karantene i Arendal


  4. En politiaksjon i et boligområde på Tromøy vakte stor oppmerksomhet i begynnelsen av september.

Les artikkelen: (+) Stor politiaksjon i boligområde på Tromøy


  3. I slutten av oktober rykket nødetatene ut til Tromøybroa nok en gang denne høsten etter melding om at en person skulle ha hoppet fra broa. Politiets innsatsleder på stedet denne oktoberkvelden var klar i talen og fortale at det var grunn til å tro at det hadde skjedd.

Les artikkelen: (+) Sperret Tromøybroa i søk etter person


  2. Noen få dager etter den dramatiske lørdagskvelden kunne politiet bekrefte at en omkommet mann var hentet opp fra sjøen under broa.

Les artikkelen: (+) Funnet død under Tromøybroa


  1. Siden 12. mars kl. 13.02 har Lokalavisen Geita hatt tilgjengelig en direkteblogg med oppdateringer om koronakrisen både lokalt og nasjonalt. Det er ikke en enkeltstående artikkel, men korte notiser om situasjonen. Ettersom informasjonen kan være av samfunnskritisk karakter har disse oppdateringene blitt lagt ut åpent for alle lesere av Lokalavisen Geita.

Les artikkelen:  Direkteblogg: Få oppdateringer om koronakrisen


 

Lokalavisen Geita
Denne artikkelen er 4 år gammel. Informasjonen som fremkommer kan være utdatert.